Qui som

Els integrants del projecte, estudiants de 3r curs de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), som:

COORDINACIÓ

Roger Requena

ROGER REQUENA

Responsable, rigorós i creatiu en la feina. Habilitats al servei del treball en equip. Capacitat per solventar problemes i adaptar-se a nous mitjans. M’agraden els esports, fútbol sobretot, i jugo a hockey herba. La millor manera per relaxar-se és anar a córrer escoltant música.

 

 

judii1

JUDIT MONTENEGRO

Estudiant a l’ecuador de la carrera de Periodisme. Fan de la fotografia feta casualment amb 1000 històries darrere, fan dels qui expliquen allò que no surt als mitjans i fan d’aconseguir guanyar-me la vida fent-ho. Quan més saps més t’adones que no saps res, però ets més crític.


//

DISSENY

182548_4944365455227_64595894_n

ALAN RUIZ

Sóc l’Alan Ruiz Terol, estudiant de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Fa 2 anys que dirigeixo el Polvorí, una revista local de Moià. També he treballat a la redacció del diari Regió 7, a més de col·laborar-hi amb reportatges periòdicament.


//

 

EDICIÓ

foto blog

IVANA NAVARRO

Ordenada, a vegades dubtosa i somiadora. Crec que el periodisme està al carrer i que cal sortir a buscar-ho. No m’agrada quedar-me davant d’un ordinador hores per trobar-ho en altres fonts. M’agrada l’esport i joc a futbol sala, nedar també m’entreté?. Cada persona que coneixes, cada pel·lícula que veus, cada situació que trobes, deixa petjada. Per ara em quedo amb aquesta frase: “Le monde avait changé, mais je n’avais pas changé avec eux”, (El món havia canviat però jo no havia canviat amb ells), traducció: Sigues sempre tu mateixa.

 

bernat

BERNAT DÍEZ

Aspirant a ser un bon comunicador. Enamorat de la literatura i del Futbol Club Barcelona. El periodisme ha de complir una major funció social,  el periodisme és el cinquè poder. La comunicació periodística ha de ser essencial per combatre aquesta crisi social.

 

Xènia Castillo

XÈNIA CASTILLO

Estudiant de 3r de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Tinc especial interès per assumptes socials i educatius, crec que col·laborar en aquesta plataforma és posar el meu granet de sorra per a què el periodisme sigui ensenyat i valorat, ja des de les nostres aules.

 

 

 

XARXES SOCIALS

Xella

XELLA PALAU

Independent, espavilada i lleugerament despistada, sóc una noia senzilla amb molts pardals al cap, que li encanta escoltar al món, i per això va iniciar periodisme. Amant dels reportatges audiovisuals, m’agraden les històries anònimes, buscar-les i trobar-les sobretot. Sóc exigent, riallera, tossuda i ferma en les meves decisions.

 

 

 

 

 

 

 

ALTRES

guapos-copia

MARIA ABADIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

josela

JOSEP NAVARRO

 

 

 

 

 185852_10150183089618916_386409_nMIQUEL R. GUERRERO

Em puc definir com a persona tranquila, reflexiva, que pensa una, dues i fins i tot tres vegades les coses abans d’actuar. Des de molt petit m’agrada molt el futbol, l’he practicat tota la vida i ho continuo fent, i a més sempre he seguit el desenvolupament de les principals competicions europees als mitjans amb atenció. Quant a pensament, procuro escoltar i respectar un bon ventall d’ideologies, però em declaro defensor dels drets de Catalunya, la seva escola i la seva llengua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s